Hlavní stránka > Tréninky > Role majitele ve vztahu se psem

Role majitele ve vztahu se psem Seminář

Každý z nás je majitelem alespoň jednoho psa. Co ale tato role obnáší? Jak to mám nastavené já? Jak to vyžaduje okolí? Co se smí? Co se nesmí? Zkusíme najít cestu, jak se v tom mám vyznat...

 

Společné moderované setkání / seminář bude probíhat v Praze ve cvičebně v Jablonecké ulici. Více info o prostoru naleznete zde: https://psipruvodce.dogres.cz/pages/167

 

Akce je pro 4 majitele pejsků - páry jsou vítány. Setkání je velice komorní i vzhledem k tomu, že cvičebna je menší. Minimální počet účastníků jsou 3, pokud bude velký zájem, vejde se nás i 5. 

 

Pejsky tentokrát necháme doma, protože možná budeme mluvit o věcech, které nemusí úplně slyšet :-) 

 

Cena je 550,- za jednoho posluchače a platbu prosím předem na účet 670100-2208081793/6210. U každé platby uveďte jako VS svůj telefonní kontakt a do zprávy pro příjemce své jméno a akci, kterou platíte. Platbu prosím pošlete tak, aby byla na mém účtě do 7.8.

 

S sebou si vezměte hlavně dobrou náladu a něco dobrého k jídlu či mlsání. K dispozici jsou židličky, voda, toaleta. Sedět můžete i na zemi, nebo polštářku, jak bude tělo potřebovat :-) Vzít si můžete i tužku a papír, kdyby přišla do hlavy myšlenka, kterou si budete potřebovat zaznamenat.

 

Prosím do objednávkového formuláře uveďte, že jdete s 1 psem. Systém bohužel neumí přihlašování bez psů :(

Datum

10.08.2020 17:00 - 20:00 (Po)

Sport

Společné setkání

Cena

550 Kč za psa

Přihlášeno

4 z 4

Místo tréninku

Čuchej.cz

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů Zaplaceno
Helena Bohuslavová 1 Ano
Lenka Ležalová 1 Ano
Katarína Lagová 1 Ano
Jan Pašek 1 Ano

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé